Koolituspaketid

Kriisikoolitus

Kriisikoolitus moodul 1: Turvalisus ja iseseisvalt hakkama saamine kriisi ajal Sinu kodus! Õpi kriisideks valmistuma!

Kujutle olukorda, kus tavaline elu koduses keskkonnas on häiritud – elekter on ära, küte ei tööta ja vesi on kadunud. Kuid ära muretse, meil on lahendus! Tutvustame Sulle loengut, mis õpetab Sind hakkama saama kriisiolukorras oma kodu mugavustest ilma jäämisel.

 

🏠 Hakkamasaamine kodustes tingimustes: 🏠

 

🌟 Õpi oskusi, mis võivad päästa Sind: Saad teadmised ja praktilised oskused, kuidas toimida, kui kodus puudub elekter, küte või vesi. Ole peres kangelane, kes teab, kuidas perele turvalisust tagada!

🌊 Valmistu veekriisiks: Õpid, kuidas koguda, puhastada ja säilitada vett, kui tavapärane kodune veevarustus on häiritud. Sinu pere ei jää janusse!

❄️ Kodusoojus külma ilma vastu: Õpetame Sulle nippe, kuidas hoida soojust, kui kodune küte enam ei tööta. 

Elu ilma elektrita: Avasta geniaalsed lahendused elektrita toimetulekuks. Valgusta oma kodu ka ilma vooluta!

🛒 Strateegilised varud: Õpetame, mida varuda, et olla valmis kriisiolukorraks. 

🔐 Investeeri pere turvalisusse: Loeng ei ole mitte ainult teadmiste omandamine, vaid investeering Sinu pere turvalisusse ja mugavusse. 

📚 Meie kogemus Sinu kasuks: Loengut viib läbi kogenud koolitaja, kes jagab Sinuga praktilisi näpunäiteid ja juhiseid, mis põhinevad aastatepikkusel kogemusel.

 

🕐  Varu aega vaid 1,5 – 2 tundi! Loengu kestvus on poolteist kuni kaks tundi, mis on piisav aeg, et õppida oskusi, kuidas valmistuda kriisideks koduses keskkonnas.

 

Ära jää oma pere turvalisuse tagamisega hätta! Registreeru juba täna meie loengule ja valmistu kodus hakkama saamiseks kriisi ajal nagu professionaal. Sinu teadmised võivad anda Sinu perele suure eelise! 👨‍👩‍👧‍👦

Loengu miinimumhind on 650 €.

Kriisikoolitus

Kriisikoolitus moodul 2: Kodust lahkumine hädaolukorras. Õpi praktilisi oskuseid looduses hakkamasaamiseks!

Elu võib meid panna proovile ootamatult ning kriisiolukord võib olla hirmutav ja stressirohke. Kas oled valmis õppima, kuidas looduses hakkama saada, kui olukord Sind sinna viib? Koolitus annab Sulle vajalikud teadmised ja kindlustunde, et saaksid ootamatutes oludes looduses enesekindlalt toime tulla.

 

🌲 Kriisiolukorras loodusesse – kiire reageerimine ja ellujäämine: 🌳

 

🔑 Valmisolek ootamatusteks: Elu võib tuua ette ootamatusi, kuid koolitus tagab Sulle valmisoleku neile vastata. Meie teadmised aitavad Sul leida ajutise varjupaiga looduses, kui kodus ei saa olla. Õpid kohanema oludega, kasutades looduslikke ressursse enda hüvanguks.

🔐 Sinu turvalisus meie eesmärgiks: Koolitus keskendub Sinu turvalisuse tagamisele. Loodus pakub mitmeid võimalusi, kuid mitte iga paik ei pruugi olla sobiv laagripaigaks. Koolitusel saad oskused, kuidas hinnata ümbrust, kuidas vältida riske, hoida end ohtudest eemal ja valida turvaline laagripaik.

🔥 Tule süütamine ja soojuse hoidmine: Tegemist on elupäästva oskusega. Meie koolitus varustab Sind vajalike teadmiste ja oskustega, et hoida end soojas ka keerulistes tingimustes.

💧 Puhta joogivee hankimine: Vesi on elutähtis, eriti rasketes oludes. Saad oskused, kuidas leida ja puhastada vett, tagades endale vajaliku vedeliku.

🍽️ Toiduvalmistamine looduses: Ära lase keerulistel oludel end heidutada. Õpetame Sulle, kuidas valmistada maitsvaid toite lihtsate vahenditega, hoides oma vaimu ja keha tugevana.

🛠️ Ettevalmistused ja varustus: Mida kaasa võtta, mida maha jätta.

🌟 Sinu enesekindlus meie hoole all: See koolitus ei ole lihtsalt teadmiste omandamine, vaid investeering Sinu enesekindlusesse ja turvalisusse. Õpetame Sulle oskusi, mis võivad olla Sulle ja Su perele suureks eeliseks.

📚 Kogenud koolitaja sinu teenistuses: Koolitust juhendab koolitaja, kellel on aastatepikkune kogemus. Saad praktilisi nõuandeid ja juhiseid, mis aitavad Sul looduses hakkama saada.

 

🕐 Koolituse kestus 1-3 päeva!

 

Valmistu turvaliselt ja enesekindlalt. Registreeru juba täna ja saa osa koolitusest, omanda vajalikud oskused ja teadmised ellujäämiseks looduses kriisiolukorras. Sinu valmisolek on võti Sinu pere ellujäämiseks! 👨‍👩‍👧‍👦

Koolituse hind sõltub grupi suurusest, koolituse kestvusest, asukohast ja aastaajast, orienteeruvalt 690 € kuni 1190 €.

Kriisikoolitus

Kriisikoolitus moodul 3: Õpi praktilisi oskuseid ja strateegiaid, kuidas pikaaegses kriisis toime tulla looduses ja looduse abil!

Elu on täis ootamatuid pöördeid. Kujutle hetke, kui oled kriisisituatsioonis põgenenud kodust loodusesse ning sunnitud sinna jääma määramata ajaks. Sel koolitusel õpid mitte ainult selles olukorras ellujäämisoskusi, vaid ka enesekindluse kasvatamist ja turvatunde loomist keerukates tingimustes. Meie eesmärk on anda Sulle teadmised ja kindlustunne, et saaksid hakkama looduses määramata aja.

 

🦌 Metsiku looduse meisterlikkus – kaval varjumine ja kindel turvalisus: 🍄

 

🚀 Valmisolek igas olukorras: Koolitus annab Sulle oskused ja teadmised, et saaksid hakkama väljakutsetega, mis võivad ette tulla.

🔑 Turvaline varjumine ja asukoha valik: Õpetame Sulle, kuidas valida turvaline püsilaagri asukoht ning kohaneda pikaajalise looduses viibimisega. Sinu turvalisus on meie prioriteet.

🎣 Toit loodusest: Õpid, kuidas hankida toitu loodusest mitmekülgselt. Jagame teadmisi kalapüügi, koriluse ja püüniste/lõksude seadmise kohta.

🏹 Relvade valmistamine ja kasutamine: Õpetame Sulle, kuidas valmistada ja kasutada heitrelvi enesekaitseks ja toidu hankimiseks. Sinu oskused annavad sulle enesekindluse igas olukorras.

🛠️ Praktiline kogemus: Saad praktilised oskused, mida rakendada reaalses elus. Õpid, kuidas kohaneda ja hakkama saada pikema aja vältel välitingimustes viibimisega.

🌟 Sinu turvalisus on meie eesmärk: Meie koolitus ei ole lihtsalt teadmiste omandamine, see on investeering Sinu turvalisusse ja oskustesse, mis võivad tagada Sulle ja Su perele ellujäämise.

📚 Kogenud instruktor: Koolitust viib läbi kogenud koolitaja, kes jagab praktilisi nõuandeid ja juhiseid tuginedes aastatepikkusele kogemusele.

 

🕐 Koolituse kestus: 1-3 päeva!

 

⚠️ Kriisi koolituse 3. moodulis saavad osaleda vaid need, kes on edukalt läbinud eelnevad kaks põnevat moodulit! See on suurepärane võimalus jätkata oma teadmiste ja oskuste arendamist ning liikuda koos meiega sammu võrra lähemale enesekindlale ja tõhusale kriisiga toimetulekule.

Valmista end ette looduses ellujäämiseks ja oska kohanduda igas olukorras. Registreeru juba täna ja omanda oskused, mis mitte ainult ei suurenda Sinu ellujäämisvõimet, vaid annavad Sulle kindlustunde tagada oma pere turvalisus! 👨‍👩‍👧‍👦

Kuni 10 osalejat hind 3000 €. Iga järgneva osaleja tasu 350 € inimese kohta.

Kriisikoolitus-naistele

Kriisikoolitus naistele: Tugevus, turvalisus ja valmisolek!

Elu võib meid ootamatult proovile panna suurte kriisidega nagu sõda, riigisisene rahutus või looduskatastroof. Nendes olukordades võib suurem osa meestest ühiskonnast mobiliseeruda kriisi lahendamiseks, jättes naistele perekonna eest hoolitsemise vastutuse. Kriisikoolitus naistele keskendub just sellele väljakutsele, õpetades olulisi oskusi ja teadmisi, kuidas hoolitseda oma pere turvalisuse ja ellujäämise eest.

 

🌸 Naiste tugevus kriisis – hakkamasaamine ja turvalisus 🌿

 

🏡 Õpi kodus hakkama saama: Koolitus toimub hübriidkeskkonnas, kus imiteeritud kodukeskkond ja loodus ühenduvad. Sa õpid mitmekülgseid tehnikaid, mis võimaldavad Sul tagada enda ja laste turvalisuse ja hakkamasaamise erinevates olukordades.

💡 Teoreetiline ja praktiline õpe: Koolitus hõlmab nii teoreetilist kui ka praktilist õpet, käsitledes kodustes tingimustes ja looduses ellujäämise strateegiaid. Erilist rõhku paneme meditsiinilistele teadmistele ja turvalisuse tagamisele.

🌿 Hakkamasaamine looduses: Õpid, kuidas kohaneda ja toime tulla looduskeskkonnas. Praktilised oskused nagu toidu hankimine, varjumine ja enesekaitse aitavad Sul luua turvalisust ja kindlustunnet.

📚 Kogenud instruktor: Koolitust viib läbi kogenud koolitaja, kes jagab praktilisi nõuandeid ja juhiseid tuginedes aastatepikkusele kogemusele.

 

🕐 Koolituse kestus: 1 – 1,5 päeva.

 

Valmistu juba täna, ära lükka edasi! Registreeru meie kriisikoolitusele ja saa osa oskustest, mis annavad Sulle eelise ning kasvatavad Sinu enesekindlust ja perekonna toimetulekuvõimekust. Kõik on Sinu kätes, naised on tugevad, vastupidavad ja suudavad juhtida perekonda isegi kriisiolukordades, kui mees on eemal. Ole selleks valmis! 👨‍👩‍👧‍👦

Koolituse hind sõltub grupi suurusest, koolituse kestvusest, asukohast ja aastaajast, orienteeruvalt 590 € kuni 990 €.

Bushcraft-looduses-hakkama-saamine

Looduses hakkama saamine - oskused, mida vajad!

Oled sa kunagi mõelnud, kuidas tulla toime looduses, lootes vaid enda oskustele ja looduse abile? Looduses hakkama saamise koolitus on just Sulle! Lihtne, kerge ja ometi äärmiselt informatiivne, see koolitus tutvustab erinevaid olulisi tehnikaid, mis aitavad Sul looduses edukalt hakkama saada. Käsitleme klassikalisi bushcrafti oskusi ja vaatame, kuidas ennetada ebameeldivaid olukordi ning toime tulla nende tagajärgedega matkates või telkides.

 

🏕️ Oma tee loodusesse – avasta looduses hakkamasaamise meisterlikkus:⛺

 

🛠️ Oskuste arsenal: Õpi mitmekülgseid tehnikaid, mis tagavad Su hakkamasaamise looduses.

🏕️ Bushcrafti klassikud: Tutvu traditsiooniliste bushcrafti tehnikatega ja lihvi oma oskusi.

🚫 Vältides võimalikke vigu: Õpi, kuidas vältida levinud vigu matkates ja telkides ning tagada sujuv seiklus.

🛡️ Ennetamine ja reageerimine: Mõista, kuidas ennetada ebameeldivusi ning tulla toime ootamatute olukordade tagajärgedega.

🎒 Õige varustus: Saavuta selgus varustuse valimisel – olgu tegu matkamise või telkimisega, et saaksid looduses mugavalt hakkama.

🎓 Õppimine meelelahutuslikult: Avasta õppimise rõõm, kui saad praktilisi harivaid teadmisi läbi humoorikate näidete, mis pärinevad otse elust koos kogenud koolitajaga, kel aastatepikkused kogemused.

 

🕐 Koolituse kestus: 24 – 36 tundi!

 

Kas oled valmis omandama praktilisi tehnikaid, mis tagavad Su enesekindluse ja turvalisuse looduses? Meie koolitus avab Sulle ukse klassikaliste bushcrafti oskuste maailma. Õpetades, kuidas ennetada olukordi, mis võivad matkal või telkides valesti minna. Registreeru juba täna ja hakka ette valmistuma nauditavaks ja turvaliseks looduses viibimiseks! 🏕️

Koolituse hind sõltub grupi suurusest, koolituse kestvusest, asukohast ja aastaajast, orienteeruvalt 690 € kuni 990 €.

Noakoolitus-leia-oma-nuga

Noakoolitus: Leia oma täiuslik nuga!

Kas oled kunagi leidnud end looduses olles hädas ebasobiva noaga? Ehk oled kogenud, kuidas nuga jääb nõrgaks, laguneb või lihtsalt ei vasta Sinu vajadustele? Olgu selleks matkamine, telkimine või metsalaagrid – õige nuga on hädavajalik. Tihti on meil kaasas kaunis, kuid ebapraktiline nuga, mis ei pea vastu, kui tegelikult vajame tugevat ja usaldusväärset kaaslast.

 

⚔️ Parim nuga igaühele – noakoolitus nutika valiku tegemiseks: 🔪

 

🌟 Praktiline oskus: Õpi valima nuga, mis vastab Sinu vajadustele ja suudab Sind igas olukorras toetada.

🔧 Kvaliteet ja mugavus: Tutvu erinevate ülesannete täitmiseks mõeldud nugadega ning õpi, mida tuleks noa valimisel silmas pidada.

🛠️ Leia õige tööriist: Avasta proovides ja katsetades erinevaid noaterade kujusid ja materjale, et leida parim nuga Sinu vajadustele!

🌲 Katsetage looduses: Koolitus toimub vabas õhus, võimaldades Sul nugade oskusi testida reaalsetes looduslikes tingimustes.

📚 Kogenud instruktor: Koolitust viib läbi kogenud koolitaja, kes jagab praktilisi nõuandeid ja juhiseid tuginedes aastatepikkusele kogemusele.

 

🕐 Koolituse kestus: Lühike, kuid põhjalik, alates 2 tunnist, mis pakub kiiret ja vajalikku teadmiste pagasit.

 

Avasta endale kõige sobilikum ja vajalikum nuga tänu sellele koolitusele, lähtudes täpselt sellest, milliseks otstarbeks Sul nuga vaja on. Olenemata sellest, kas vajad seda matkamiseks, tööks või ellujäämiseks, saad sellelt koolitusest oskused ja teadmised, mis aitavad Sul jõuda just selle õige tööriistani. Registreeru kohe ning astu samm lähemale sellele, et leida enda jaoks täiuslik nuga! 🗡️

Koolitus endale sobivas kohas hind 490 €. Tulles koolitaja juurde, pakume eriti soodsat osalejapõhist hinda: 29 € inimene või 49 € pere (2 täiskasvanut ja kuni 10 aastased lapsed).

Scroll to Top