Meist

Tere tulemast MTÜ Maailmalõpuklubi veebilehele! Maailmalõpuklubi on mittetulundusühing, mis ühendab inimesi, kes soovivad teadlikult kriisideks valmistuda. Klubi keskendub enesetäiendamisele, treeningutele ja koolitustele, et valmistuda kõikvõimalikeks kriisideks. Meie eesmärk on varustada Sind vajalike oskuste ja väärtuslike teadmistega, et oleksid valmis erinevateks kriisideks ning saaksid enesekindlalt ja tõhusalt tegutseda keerulistel aegadel. Me mõistame, et tulevik võib tuua ettearvamatuid väljakutseid ning just sellepärast oleme siin, et Sind sel teekonnal juhendada.

maailmalopuklubi

Teooriast praktikani: Meie koolitused valmistavad Sind ette kriisis hakkamasaamiseks!

  1. Teadmiste võim: Usume, et teadlikkus on võti kindlusele. Seetõttu pakume praktilisi treeninguid, koolitusi ja enesearenguvõimalusi, et varustada Sind praktiliste oskuste ja teadmistega, mis on vajalikud kriisides erinevate raskuste ületamiseks.

  2. Isikupärane lähenemine: Iga õppija on ainulaadne. Seetõttu kohandame meie õppemeetodid vastavalt Sinu vajadustele ja eesmärkidele, aidates Sul saavutada parimaid tulemusi.

  3. Praktilisus ja rakendamine: Meie eesmärk on mitte ainult teadmiste edastamine, vaid ka nende praktilise rakendamise õpetamine. Enamus meie koolitused on interaktiivsed ja praktilised, et saaksid omandatud oskusi kohe proovida.

MTÜ Maailmalõpuklubi väärtused, mis juhivad meie tegevust ja suunavad meie eesmärke!

  1. Me väärtustame iga inimelu, toetades Sinu turvalisust ja valmisolekut erinevateks väljakutseteks.
  2. Usume, et inimõigused, vabadus väljendada enda maailmavaadet ja eneseteostuse võimalus on olulised alustalad ning meie koolitused aitavad Sul saavutada täielikku eneseteostust.
  3. Usume, et ennetamine on võti, probleeme on lihtsam lahendada, kui enne ilmnemist  püütakse neid eelnevalt ennetada ja ollakse valmis nende tulekuks.

Koos loome kogukonna, kus igaühel on võimalus tunda end turvaliselt ja vabalt ning valmistume üheskoos tulevikuks.

Scroll to Top